Lijepa voditeljica Zvezda Granda uživa u ljetu

Piše: Redakcija

Sanja Kužet, voditeljica popularnog takmičenje “Zvezde Granda”, prije početka nove sezone baterije puni na porodičnom odmoru. Naime, ona se, ako je suditi po objavama na Instagramu, nalazi u turskom ljetovalištu Bodrum, a fotografijama na kojim  je u kupaćem kostimu oduševila je fanove. 

View this post on Instagram

🦋🌞🏝🐠

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Iako se i u svečanim haljinama, u kojima je najčešće viđamo, vidi da Sanja ima izvajano tijelo, kupaći kostim je to još više istakao. Njeni fanovi nisu krili oduševljenje zbog Sanjinog izgleda uprkos tome što je, kako su pisali, majka dva dječaka. 

Malo je poznato da se Sanja, prije 12 godina oprobala i na filmskom platnu. Naime, Sanja je u filmu “Šejtanov ratnik” glumila djevojku Senku. U glumačkim vodama se nije zadržala, ali ono što se može primjetiti je da je Sanja i tada bila lijepa kao što je danas. 

Kako je Sanja izgledala u ovoj ulozi pogledajte na o:56 minuta. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti