Udaje se jedna od najljepših turskih glumica: Imat ćemo veliko vjenčanje

Piše: Redakcija

Zvijezda serije “Fazilet i njene kćerke”,  Deniz Baysal važi za jednu od najljepših turskih glumica. Iako za njom uzdišu mnogi, ona je svoje srce poklonila pjevaču  Barışu Yurtcu za kojeg će se udati početkom septembra, a budući supružnici otkrili su kako će izgledati njihovo vjenčanje. 

View this post on Instagram

💜

A post shared by Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_) on

– Imat ćemo veliko i zabavno vjenčanje u resortu Çeşme na Egejskom moru. Već smo počeli s organizacijom. Doći će puno prijatelja iz Istanbula – rekao je Barış, a prenosi Story.hr.

View this post on Instagram

🎠

A post shared by Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_) on

Deniz je na to dodala da će njihovo vjenčanje biti velika karaoke zabava. Podsjećamo, njih dvoje su se upoznali tako što je ona glumila u spotu njegovog benda, a vjerili su se 2018. godine. 

– Imamo ozbiljnu vezu. Uvijek smo bili podrška jedno drugom. Vjerujem da sam jača i samouvjerenija zahvaljujući Ba­rışu. Uvijek me ohrabruje, odnos nastavljamo graditi jednakom predanošću – rekla je glumica. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti