Najluđe i najskuplje stvari koje su zvijezde poklonile svojoj djeci

Piše: Redakcija

AFP

Iako većina djece s ove liste nije punoljetna, žive životima o kojima obični smrtnici samo mogu sanjati. Naime, njihovi roditelji se maksimalno trude razmaziti ih pa im od ranih nogu kupuju sulude stvari koje im uglavnom nisu potrebne. Donosimo vam listu najčudnijih i najskupljih poklona koje su zvijezde poklonile svojim potomcima:

Stormi Webster

Kćierka Kylie Jenner i Travisa Scotta prije nekoliko mjeseci je od tate dobila poklon vrijedan 25 000 dolara.

Radi se o dizajnerskoj fotelji iz limitirane kolekcije koja je sačinjena od crnih plišanih mačaka.

North West

Tijekom godina prva kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa dobila je neke od najskupljih poklona koje su roditelji poklonili djeci.

View this post on Instagram

#northwest

A post shared by north west (@north_westtofficial) on

Tu je Balmainova jakna izrađena po narudžbi, minijaturni crni Lamborghini koji je manja verzija automobila njenih roditelja, jednodijelni kostimi s potpisom Stelle McCartney, 400-karatni ružičasti biser, dijamantne naušnice, i naravno, kuća za igranje koja je kopija mediteranske vile i u kojoj ima tekuću vodu, klima uređaj i televiziju.

Valentina Paloma Pinault

Kćerka Salme Hayek i francuskog milijardera Francoisa-Henrija Pinaulta ima samo 11 godina, a već je “teška” 12 miliona dolara.

Valentinini slavni roditelji su joj navodno kupili vlastitu vilu za rođendan. Hayek je u jednom intervjuu priznala da ne samo da podržava razmazivanje svoje kćerkom, već da bi bilo suludo da to ne radi.

Blue Ivy Carter

Beyonce i Jay-Z su jedan od najbogatijih parova na svijetu pa je jasno da njihova kćerka ne može imati običnu Barbie lutku. Naime, Blue Ivy za prvi rođendan dobila 80 000 dolara vrijedu lutku optočenu dijamantima.

View this post on Instagram

The cutest ! 😍🖤

A post shared by BEYONCÉ FANPAGE🐝 (@beysourcee) on

No, to nije sve. Kada se rodila kupala se u dijamantnoj kupki sa ružičastim Swarovski kristalima te je spavala u sobi čija se vrijednost procjenjuje na milion dolara.

Brooklyn, Romeo i Cruz Beckham

San svakog djeteta je imati kućicu na drvetu, ali David i Victoria Beckham su svojim sinovima poklonili poboljšanu, futurističku verziju.

https://www.instagram.com/p/BKatpzzgw8U/?utm_source=ig_embed

Naime, 2005. su dečki dobili kućicu izgrađenu od skandinavskog drveta koja je koštala gotovo 200 000 dolara. Toliko je prostrana da četiri osobe mogu komotno stati u nju i da bi se u njoj moglo bez problema živjeti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti