William i Kate gledali našeg Mirzu Teletovića i upoznali se sa Jay Z-em i Beyonce

Piše: Redakcija

Na američkoj turneji princu Williamu i njegovoj supruzi, vojvotkinji od Cambridgea Kate Middleton nije dosadno. Među službenim posjetama, njih dvoje pronađu vremena i da se malo zabave. Tako su bili prava senzacija kada su se pojavili na NBA utakmici između Brooklyn Netsa, za koje igra i naš Mirza Teletović i Cleveland Cavaliersa igranoj sinoć u New Yorku.

Kate i William su tom prilikom upoznali i najmoćniji par iz svijeta muzike, Beyonce Knowles i Jay-Z-a.

Dok su u pauzi igara došli do svojih mjesta za sjedenje, britanski kraljevski par se sedam minuta probijao kroz masu, koja je, umjesto da prati utakmicu, sve vrijeme slikala njih dvoje.

William je sjedio u društvu penzionisanog NBA igrača Dikembe Mutomba, koji mu je dodatno objasnio košarkašku igru. Middleton, koja je trudna s njihovim drugim djetetom, je ovoga puta odabirom svog outfita reklamirala američku dizajnericu Tory Burch. Blistala je u kaputi i jeansu.

U pauzi između treće i četvrte četvrtine utakmice, Jay-Z i Beyonce su prešli na drugu stranu terenu kako bi se upoznali s Kate i Williamom. Osim njih dvoje, britanski gosti su nakon utakmice upoznali i igrače LeBron Jamesa, Kevina Garnetta koji su im uručili maleni dres za njihovog sina princa Georgea.

[nggallery id=631]

Pročitajte još