Katy Perry i Orlando Bloom očekuju prvo dijete?

Piše: Redakcija

AFP

Američka pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom, prisustvovali su premijeri serije „Carnival Row“ u Los Angelesu. Na premijeri Katy i Orlando pozirali su pred okupljenim fotografima, gdje su razmjenjivali nježnosti i poljupce. Osim što su blistali od sreće, par je pokazao i svoj atraktivni izgled. Pjevačica se pojavila u dugoj, uskoj, ružičastoj haljini, dok je Orlando stigao u plavom odjelu.

AFP

AFP

Nakon što su objavljene fotografije s premijere obožavateljima ovog para nije mogao promaknuti jedan detalj, a to je da je Katyjin stomak veći nego inače, pa su odmah počela šuškanja kako ovaj par očekuje prvo dijete.

AFP

AFP

– Katy je htjela pričekati s majčinstvom, i to je očekivala nakon vjenčanja, no na neke stvari ne možeš utjecati – kazao je izvor blizak paru.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti