Preporučujemo :„Tako ti je mala moja kad ljubi Mahalac” za smijeh do suza

Piše: Redakcija

Komedija „Tako ti je mala moja kad ljubi Mahalac” prema ideji i djelu naše kolumnistice i autorice Indire Kučuk-Sorguč premijerno je izvedena prošlog petka u Kamernom teatru 55.

Treće djelo iz trilogije „mahalanja” oduševilo je publiku koja je aktere i kompletnu ekipu nagradila burnim aplauzom. Osim odlične glume Nermana Mahmutovića, s pravom najavljenog kao najboljeg mladog komičara u BiH, savršenog imitatora s odličnim vokalnim sposobnostima, priču je vokalom i komentarima upotpunila Negra Čičić, koja glumi njegovu ženu. Savršene upadice, imitacije,(s)ličnosti i stvarni događaji ispunjavaju priču o Mahalcu, glavnom junaku koju se u sudaru s modernom Evropom gubi, ali ne popušta lako i buni se. Čisti bosanski humor s Indirinim savršenim dosjetkama učinit će da se smijete do suza. Mi jesmo!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti