Ove zvijezde uopće ne piju alkohol

Piše: Redakcija

Dok su istraživanja o alkoholu dosta podijeljena – neke studije kažu da ispijanje čaše ili dvije vina može poboljšati zdravlje, dok druge kažu da to zapravo može povećati rizik od hronične bolesti – svakako poštujemo odluke ovih zvijezda da ostanu trijezne. Ove slavne osobe nećete uhvatiti u konzumiranju alkohola.

Jennifer Lopez

Predivna J.Lo već godinama ne pije nikakav alkohol. 

– Mislim da alkohol uništava kožu – rekla je za InStyle.

– Naravno, tokom slavljeničkih nazdravljanja, svi mi govore da ne mogu nazdraviti s vodom pa onda nazdravim s čašom alkohola i jednim gutljajem.

AFP

Tyra Banks

Manekenku, glumicu i bivšu voditeljicu američkog Next Top Model i America’s Got Talent alkohol ni najmanje ne zanima. Tyra je čak izjavila kako je zahvalna što nema tu ovisnost te da je znala da alkohol nije za nju nakon što ga je probala u dobi od 12 godina.

View this post on Instagram

Right now there is a @ModelLand graphic novel model search going on. My team and I are looking for 14 people to help us tell our new #ModelLand story, complete with loving heroes and intimidating villains, in a comic book. But it will be like no other comic you’ve ever seen, meshing fashion photography with world class illustration. #ComicCouture. The photo of me in this IG post is on the @harvardhbs campus where I am doing a tight intensive refresh (#OPMrenew) on the much longer #OPM program I graduated from 7 years ago. All of those past learnings, and these new ones, will be applied to building a place that opens at the end of this year where everyone can come and be the fantasy versions of themselves. I’ve already had major breakthroughs in class on how to improve on your experiences at ModelLand even more. Big thanks to my professors. And big thanks to YOU reading this for inspiring the ModelLand story. 💛 #NeverStopLearning

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Tom Hardy

Popularni glumac prisjetio se u intervjuu za GQ kako su ga neugodne društvene interakcije i pokušaji da se uklopi kada je bio mlađi dovele do toga da počne piti. To je na kraju dovelo do visokog nivoa tolerancije i zamračenja, sve dok nije shvatio da više ne može nastaviti tim putem te je potražio pomoć prije nego što je stvarno došao do dna.

– Sada sam trijezniji duže vremena nego što sam pio. Lijepo je biti na ovom mjestu.

View this post on Instagram

With the greatest of respect ❤️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Bradley Cooper

Iako se Jackson Maine, njegov lik u hit filmu Zvijezda je rođena, bori se s alkoholizmom i ovisnostima – Cooper je trijezan u stvarnom životu. Međutim, nije uvijek bilo tako. 

44-godišnji glumac se početkom karijere borio s drogom i alkoholom, a s tim se problemom odlučio suočiti kada je imao 29 godina jer to utjecalo na njegov rad.

Da sam nastavio s time, stvarno bih sabotirao čitav svoj život rekao je za magazin GQ. 

AFP

 

Pročitajte još