Od Disneyjeih filmova do klinike za odvikavanje od kokaina: Popularna pjevačica proslavila 27. rođendan

Piše: Redakcija

 

FOTO INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk0rm0-FpDk/

Slavna pjevačica Demi Lovato proslavila je 27. rođendan, a iako je vrlo mlada već se susrela s nizom teških životnih problema. Slavu je stekla u tinejdžerskim danima, a milioni fanova je obožavaju, ova slatkica već dugi niz godina vodi teške bitke na privatnom planu. Od nesretnog djetinjstva do klinika za odvikavanje od narkotika, bilo je tu svega.

Djevojka smeđe kose i širokog osmijeha, Demi, proslavila se kao dječja zvijezda Disney kanala u TV emisiji “Barney & Friends”, a planetarnu popularnost stekla je s ranjivih 16 godina glumivši u “Camp Rocku” Disneya. Nakon svog televijzijskog uspjeha, lijepa Demi odmah je počela snimati muzičke albume pa ih tako sada ima već 6. Ova mlada i sposobna djevojka tako je već u tinejdžerskoj dobi osvojila i bila nominirana za niz muzičkih nagrada, a Time magazin ju je nekoliko godina za redom svrstavao na liste 100 najutjecajnijih mladih osoba na svijetu.

Iako je bila izuzetno profesionalno uspješna, a milioni su se nizali na računu, Demi je u privatnom životu teško patila. Od djetinjstva je bila nesretna zbog razvoda svojih roditelja i toga što ju je otac zanemarivao godinama. U odrasloj dobi je Demi progovorila o porodičnim problemima te rekla kako ocu ne može oprostiti to što mu nije bila važna pa sada ne želi uspostavljati kontakt s njim. Pjevačica je jednom svog oca nazvala zlim, no s obzirom na to da mu je posvetila i nekoliko pjesama nakon što je preminuo 2013. od raka – može se zaključiti kako joj ipak jako nedostaje.

View this post on Instagram

And it was all yellow 💛✨

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Nesređena porodična situacija, problemi s kilogramima i rano stečena slava gurnuli su mladu Demi u pakao depresije i anksioznost. Tako je u prije no što je napunila 20 godina, Demi proživjela depresiju, napade panike, poremećaj u prehrani, samoozljeđivala se, a zlostavljali su je i vršnjaci. Prvi puta se prijavila u kliniku za odvikavanje sa ranih 18 godina.  2010. Demi je bila toliko psihički loše da je napadala ljude fizički, pa su je tako udaljili s koncerta Jonas braće zbog toga što je počela tući jednu od plesačica na bini.

Tada je prvi puta javnost saznala da miljenica mnogih u privatnom životu nije nasmiješena slatkica već duboko nesretna osoba koja pati od teškog oblika bulimije. Uz to što se izgladnjivala povraćanjem, Demi se opijala i drogirala kada god je mogla što je na kraju dovelo do njezine drastične fizičke promjene.

Iz mršavice se pretvorila u bujnu ženu raskošnih oblina, a dijagnosticiran joj je i bipolarni poremećaj. Također, psihijatri su utvrdili da je u ranoj dobi imala nekoliko živčanih slomova s kojima se nosila tako da bi se opijala do besvijesti. Kokain je šmrkala nekoliko puta dnevno, a čak ga je švercala i u avione.

View this post on Instagram

New hair wassupppp 💇🏻‍♀️🤑👾

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Iako se nakon prve klinike za rehabilitaciju gdje je bila nekoliko mjeseci na sva usta hvalila kako je potpuno “čista”, pokazalo se da je Demi svima lagala. Potajno se nastavila drogirati, a uskoro se u potpunosti udaljila i od ljudi koji su joj bili bliski jer je skrivala svoju ovisnost.Liječnički nalazi ove mlade dame pokazali su da se nekoliko puta gotovo predozirala, a iako je u nekoliko navrata ponovno bila primljena na odvikavanje, 24. septembra 2018. svijet se šokirao – predozirala se u svom domu gdje su je našli kako nemoćno leži na podu. Život joj je jedva spašen.

Pročitajte još