Neprežaljeni kralj funka danas bi proslavio 55. rođendan

Piše: Redakcija

Veliki hrvatski muzičar Dino Dvornik danas bi proslavio svoj 55. rođendan, a tim povodom prisjetili su ga se njegovi voljeni, supruga Danijela Dvornik, kći Ella, te mnogobrojne kolege i prijatelji. Od njegove smirti početkom septembra navršit će se jedanaest godina, ali i dalje ga se s velikom tugom redovno prisjećaju brojni prijatelji. Među prvima ga se na društvenim mrežama prisjetila njegova supruga Danijela napisavši: „Danas bi mu bio 55. rođendan! Fališ. Volimo te“, a uz to je objavila fotografiju s jednom od njegovih čuvenih izjava.

– Bolje živit malo, ali ko kralj, nego puno ka ovca – riječi su čuvenog pjevača, tekstopisca, aranžera, producenta i glumca.

Svi oni koji su dobro poznavali Dinu ističu da je živio kao kralj. Njegov prijatelj i kolega Davor Gobac za 24 sata.hr kazao je da su se skupa provodili tako dobro da su imali osjećaj kao da je svaki dan nečiji rođendan.

Svestranog, ekstravagantnog, vedrog i uvijek spremnog na šalu Dinu Dvornika brojni i danas rado slušaju, a u rujnu će biti jedanaest godina otkako je okončao svoj život. Neprežaljeni majstor ritma i supertalentirani muzičar velike harizme preminuo je u Zagrebu u 45. godini života i ostavio svoje obožavatelje, ali i kolege, u šoku i nevjerici.

View this post on Instagram

20.08 🥰 🍰

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

– Ne prođe dan da ga se ne sjetim. On je uvijek na neki način prisutan u našim životima. Ne znam razumijete li, ali na neki je način živ. Je li to kroz pjesme koje čujem na radiju ili nešto drugo, ali prisutan je i ništa se nije promijenilo po tom pitanju – rekla je jednom prilikom Danijela Dvornik.

Podsjećamo, hrvatski muzičar preminuo je u snu u svom stanu u Zagrebu, a umro je od mješavine tableta koje je uzimao, kazala je Danijela nakon njegove smrti, te je time opovrgla kalkulacije da je umro od kokaina ili nekog drugog narkotika.

– Umro je od miksa tih tableta, koje je uzimao nekoliko dana prije svoje smrti. Uzimao je tablete za spavanja, smirenje, protiv boli, antidepresive, a povremeno i metadonsku terapiju. Prema riječima liječnika, njegovo tijelo je bilo u izuzetno dobroj kondiciji i svi su mu organi bili zdravi. Hemijski sastav tih tableta prouzrokovao je komplikacije dišnih puteva i on je umro u snu. Nešto slično se dogodilo i Heathu Ledgeru, australskom glumcu koji je također uzeo preveliku količinu tableta za smirenje – kazala je Danijela Dvornik nakon njegove smrti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti