Mediji u Srbiji o Severini: Nastavi li ovako biti razmažena nadmašit će i Jennifer Lopez

Piše: Redakcija

Nastavi li ovako Severina Vučković sa svojim će zvjezdanim mušicama nadmašiti i razmaženu Jennifer Lopez, prenose srpski mediji koji popularnoj Splićanki u posljednje vrijeme zamjeraju što se, kažu, počela ponašati poput prohtjevne svjetske zvijezde.

Kako navode, a prenosi Jutarnji, Severina je uz dogovoreni honorar za nedavni trosatni nastup u jednom beogradskom klubu zatražila i dobila luksuzni hotelski apartman te limuzinu kojom se prevezla od aerodroma do hotela. Tokom nastupa pila je samo francusku vodu, a nakon koncerta nazdravila je traženim skupim italijanskim vinom, pišu novinari srpskog magazina Svet.

Slično su u Beogradu reagirali i na Jennifer Lopez koja je ondje nastupala prije dvije godine. Slavna je pjevačica tom prilikom sama odabrala hotel u kojem je boravila, a mjesec prije dolaska od organizatora koncerta u Srbiji tražila je da joj se dostavi popis hotela i privatnih vila na Dedinju.

Na kraju se smjestila u predsjedničkom apartmanu od 140 kvadratnih metara koji ima dvoranu za sastanke i veliki jacuzzi u kupaonici. Ispred apartmana bilo je specijalno osiguranje, a u svakoj prostoriji po sto bijelih ruža, kako je Jennifer zahtijevala. Cijela njezina garderoba na koncertu morala je biti u bijelom, uključujući cvijeće, stolove, svijeće i namještaj. Uz sve to Lopez je navodno insistirala i da joj kafu u šoljici miješaju u smjeru obrnutom od kazaljke na satu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti