Katy Perry optužena za zlostavljanje glumca

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bty85isn_RE/

Na devetu godišnjicu od izlaska spota pjevačice Katy Perry, Teenage Dream, model Josh Kloss koji u spotu igra njenog partnera, objavio je bombastičnu izjavu na svome Instagram profilu, u kojoj je poželio:

– Sretan rođendan poslu koji mi je bio zbunjujući, napadan i ponižavajući više nego i jedan drugi u karijeri – napisao je.

View this post on Instagram

Is that #smalltalk I hear? Link in bio 🌼

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Kloss je kazao da je Perry prema njemu nasamo bila topla i ugodna, no pred drugima bi postala hladna poput leda i ponižavala ga pred čitavom ekipom. No, Kloss se nije osjećao slobodnim reagirati jer mu je angažman bio važan, kao i honorar, koji je iznosio svega 650 dolara. Maneken je priznao da mu se Perry i dalje sviđala, vidjeli su se nekoliko puta nakon njenog raskida s Russelom Brandom te ju je jednom prilikom htio upoznati s prijateljem ili prijateljicom, koja je bila ogroman fan, no Perry je iskoristila priliku da mu na tulumu pred hrpom ljudi spusti hlače i gaće.  Kasnije su članovi Perryna PR tima kontrolirali i usmjeravali svu njegovu komunikaciju s medijima, no sada se Kloss odlučio prvi put progovoriti o svom groznom iskustvu:

– Neću više niti sekunde pomagati njenom bullshit imageu.

Podsjećamo ovo nije prvi put da je Katy prozvana za neprimjereno seksualizirano ponašanje. Prošle je godine bila na udaru jer je uvalila poljubac protiv volje mladom takmičaru u emisiji American Idol koji se dotad nikada nije poljubio te mu je bilo vrlo neugodno kasnije, a godinu prije toga zgrabila je stražnjicu Shawna Mendesa na iHeartRadio Music Awards.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti