Luksuzni poklon od supruga za 41. rođendan

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša je jučer preko Instagram profila objavila kako će 41.rođendan provesti bez najvoljenije osobe u svom životu, majke Divne, ali zbog toga joj je publika u Vrnjačkoj banji gdje je nastupala pripremila iznenađenje.

U jednom trenutku publika je glasno počela skandirati njeno ime a potom su joj otpjevali i pjesmicu za rođendan. Ganuta jelena im se zahvalila i napravila naklon a ubrzo nakon toga mladić iz publike joj je donio tortu sa svijećama.

No, tu nije kraj iznenađenjima za ovu pjevačicu. Naime,kako pišu srbijanski mediji,  njen suprug Duško Tošić pripremio joj je veliko iznenađenje. Kako se šuška slavni fudbaler bi mogao supruzi pokloniti jahtu kako bi joj ispunio želju jer obožava more.

– Njihove ćerke su od najranijeg djetinjstva navikle da putuju širom svijeta, zbog tatinog posla, i često ih vode na more. Devojčice su jednom rekle tati da bi voljele da imaju svoj brod, kojim bi cijela porodica plovila – rekao je izvor “Informera”.

View this post on Instagram

😍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Isti list navodi da je u pitanju jahta od 26 metara, sa četiri kabine, tri kupatila i kućnim bioskopom. Cijena je oko 800.000 evra, trenutno je usidrena u Španiji a biće “isporučena” u Crnu Goru.

Pročitajte još