Nove šale na račun Melanije Trump: Hoće li prva dama Amerike biti deportovana?

Piše: Redakcija

AFP

Odavno je postalo svima jasno da je prva dama Amerike postala vječna inspiracija Amerikancima, naročito kada su u pitanju šale na njen račun. Sada se Melanija Trump ponovo našla u središtu pažnje a ovaj put zbog šale Trevora Noaha na ‘The Daily Showu’. Naime, još u srijedu uvečer na showu, Trevor Noah smislio je novu i duhovitu teoriju na račun aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, a sve zbog njegovih ‘razmišljanja na glas’ o imigrantima.

Kako je rekao Trevor Noah, Trump zapravo u svojim pričama o imigrantima priča tek o jednom imigrantu, svojoj supruzi Melaniji Trump, koja je, kao što svi znaju, rođena u Sloveniji, gdje je i živjela prije nego se doselila u Ameriku.

– Jasno i glasno su rekli da imigrantima koji primaju vladinu pomoć možda neće biti omogućen boravak u Sjedinjenim Državama. Pa, pogodite ko živi u ‘besplatnoj kući’ na račun Sjedinjenih Država? Melania Trump – kazao je.

Zapravo njegova reakcija ne bi trebala nikoga čuti budući da je još u ponedjeljak otkriveno kako Trumpova administracija radi na novim promjenama u zakonu koja će biti rigoroznija za imigrante koji žive od vladine pomoći, što uključuje i markice za hranu, kao i pomoć u smještaju, da legalno uđu u zemlju. Sve to trebalo bi stupiti na snagu u oktobru i zapravo će ići u prilog jedino imućnijim imigrantima, koji ne dolaze po socijalnu pomoć.

– Vidim šta radiš Donalde. Vidim šta pokušavaš i neću ti dopustiti da to i ostvariš. Zapravo, mi ćemo se svi pobrinuti da se to ne ostvari. Obožavatelji Daily Showa pomozite mi! Pomozite mi proširiti glas tako što ćete twitat pod hashtagom #DontDeportMelania. Ako prisilite i tu imigranticu da napusti zemlju, Sjedinjene Države više nikada neće biti najbolje – našalio se komičar, a nakon njegovog poziva hešteg je postao hit na Tweeteru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti