Stipe Filipović u ulozi modela

Piše: Redakcija

Jedan od najboljih bh. frizera Stipe Filipović nedavno se okušao u ulozi za koju on priprema modele, bio je maneken tokom revije frizura u okviru predstavljanja nove linije boja za sijedu kosu kuće „Keune” u Zagrebu.

– S obzirom na to da sam edukator ove kuće duže od 13 godina, bio sam angažiran na toj manifestaciji kao frizer. Pošto sam i sam sijed, a imam dugu kosu, organizatori su u meni vidjeli i potencijalnog modela. Nije mi dugo trebalo da pristanem. Već 10 godina nisam bojio kosu, a nikada u životu nisam obukao odijelo uz lakirane cipele, koje su mi bile tri broja veće. Uglavnom, na sebi sam imao sve ono što nikada u životu nisam nosio kad sam izašao na pistu, ali sam to nosio kao da mi je najdraža kombinacija. Jedino što je bilo po mom ukusu jeste frizura. Ipak, dobio sam veliki aplauz – kaže Stipe za “Azru”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti