Wayne Rooney ide na odvikavanje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Bivši engleski fudbaler Wayne Rooney potražit će pomoć zbog alkohola koji mu je počeo stvarati probleme u privatnom životu, prenose strani mediji. Ovo je bio korak kojim će pokušati spasiti brak sa suprugom Coleen. 

Bračni par Rooney već nekoliko mjeseci na meti je medija zbog problema u njihovom odnosu. Njegova nevjera je samo jedan od tih problema, koji je uzrokovao česte svađe i mirenja.

View this post on Instagram

🍦❤️

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Iako se pričalo o razvodu, oni ponovo obnavljaju svoj odnos. No, za uspjeh njihovog braka, Coleen je zahtijevala da Wayne na prvo mjesto stavi porodicu, a ne karijeru. Upravo to učinio je potraživši stručnu pomoć zbog učestalog opijanja.

– Wayne je puno pio u Americi i to je uništavalo njihov brak. Svaku večer dolazio bi kasno i pod utjecajem alkohola. Sada želi potpuno novi početak i zna da će rješavanjem spomenutog problema napraviti dobrobit za cijelu porodicu – rekao je njegov prijatelj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti