VIDEO: Dio atmosfere s dugo očekivanog koncerta “Born in Ghetto”

Piše: Redakcija

Dugo očekivani koncert “Born in Ghetto” održan je sinoć u dvorani “Mirza Delibašić” u Skenderiji. Prvi pred sarajevsku publiku je izašao srbijanski reper Coby. Publika je doslovno pala u trans, hiljade posjetilaca njegove pjesme pjevala je uglas. Nakon Cobyja, na scenu je izašla i slovenska reperica Senidah koja je atmosferu dovela do usijanja.

Vrhunac večeri uslijedio je kada su publiku pozdravili domaćini koncerta bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli. Odmah nakon što su izveli prve stihove publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Veliku pažnju na spektakularnom koncertu privukao je njemački reper Raf Camora kada je sa zastavom ljiljana izašao na scenu. Zajedno s Jalom i Bubom opjevali su hit pjesmu Nema bolje, potom je Raf publiku zabavljao svojim pjesmama.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti