Turski GQ iznenadio sve: Tajno doveli Meryem u Istanbul da Halitu uruči nagradu

Piše: Redakcija

Meryem Uzerli je iznenadila sve kada se u Istanbulu pojavila na dodjeli nagrada časopisa GQ. Lijepa Njemica, koja je prije nekoliko mjeseci u Njemačkoj rodila svoje prvo dijete, kćerku Laru (otac djevojčice, Can Ates i Meryem su raskinuli još dok je ona bila trudna, on je čak zahtijevao da ona i abortira), uručila je nagradu Halitu Ergencu, kojeg je GQ proglasio Muškarcem godine u Turskoj.

Ona je klekla ispred Halita i uručila mu priznanje.

– Ovo je veliko iznenađenje za mene. Možda se to na mom licu ne vidi, ali zaista jeste. Nikada nisam radio sa tako talentiranom glumicom. Meryem je posebna, inspirirala me je i davala mi snagu svojom interpretacijom sultanije Hurrem – kazao je Halit u svom obraćanju prisutnima na gala eventu.

Uzerli također nije stedjela riječi hvale kada je njen kolega u pitanju.

– Halit je najtalentiranija osoba koju sam ikada upoznala. Zbog njega bih došla iz Afrike. Volim ga.

Ona je u razgovoru za turski NTV naglasila kako Halit uistinu nije znao ko će mu uručiti nagradu.

– Moj dolazak u Istanbul za sve je bio veliko iznenađenje. Od aerodroma su me bukvalno prokrijumčarili do hotela. Odsjela sam u “Hayatu”, u kojem sam živjela dok sam snimala seriju “Sulejman Veličanstveni”. Šef kuhinje odmah me je ponudio kremom od lješnjaka, koji sam nekad jela i po tri puta dnevno, ali sam odbila. Eto, kako sam liniju dovela u red. Lijepo je ponovo biti u Istanbulu. Za ovaj grad me vežu posebne emocije. U januaru mu se vraćam, već sam pronašla prelijepu kuću s baštom – otkrila je Uzerli.

[nggallery id=626]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti