Cameron Diaz sa suprugom uživa na odmoru

Piše: Redakcija

Cameron Diaz nedavno je dala intervju za posebni broj časopisa InStyle u kojem je otkrila da joj gluma nimalo ne nedostaje. Naime, Diaz je prije pet godina snimila svoj posljednji film, a kaže da se još uvijek nema namjeru vratiti u Hollywood. U to je vrijeme upoznala svog sadašnjeg supruga Benjija Maddena s kojim je ovih dana snimljena u St. Tropezu. Supružnici su se uputili na plažu, a Cameron je zablistala u šarenoj, ljetnoj haljini.

https://www.instagram.com/p/B1Dx8fyl1ms/

Podsjetimo, Cameron Diaz će se, kako se šuška, uskoro ostvariti kao majka. Kako prenose strani mediji, Cameron (47) i njen sedam godina mlađi suprug Benji Madden nedavno su saznali da će dobiti dijete.

– Cameron je tokom intimne večere u svom domu objasnila svojim prijateljima da želi da zadrži detalje za sebe, ali da će uskoro ona i Benji postati roditelji – rekao je izvor za strane medije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti