Vitoria Beckham: Noćna maženja s Harper

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BsGFR6IgMOL/?utm_source=ig_embed

Victoria često na Instagramu objavljuje fotke sa svojom porodicom, a ovoga je puta fanove počastila preslatkom fotkicom s malom Harper. Victoria Beckham je još jedna u nizu koja sa svojom porodicom ljetuje u Italiji. Već nekoliko dana fanove časti objavama na Instagramu, a sada je sve oduševila selfijem s najmlađom kćerkicom Harper.

– Posebno porodično vrijeme na ljetovanju. Noćna maženja s Harper – napisala je Vic u opisu fotke. 

U komentarima su je zasuli riječima hvale za njen izgleda te zaključili kako izgleda nevjerovatno mlado. “Tvoja je koža zaista prekrasna”, “Lijepa si kao i onoga dana kada sam te prvi put vidjela na pozornici”, “Divne ste”, samo su neki od komentara. 

Nedavno su David i ona proslavili kineski Dan zaljubljenih te još jednom pokazali zašto nose titulu jednog od najomiljenijih parova. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti