Slavna glumica govorila o teškom djetinjstvu: Incident koji joj je obilježio život

Piše: Redakcija

Poznata glumica i dobitnica Oscara Charlize Theron nedavno je za strane medije govorila o teškom djetinjstvu koje je ostavilo ogromne posljedice na njen život. Naime, njen otac je bio alkoholičar i nasilnik,  a njena majka ga je ubila u samoodbrani. Charlize je tada imala samo 16 godina. 

– Tada sam se pravila da se to nije dogodilo jer nisam željela govoriti o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nezgodi. Ko bi želio pričati takvu priču? Niko ne zna kako da reagira kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojeg je ubila majka. Nisam željela da me vide kao žrtvu – rekla je ona. 

No, sve to je nije spriječilo na putu do uspjeha. 

– Strašno je kada se svaki dan budite kao dijete ovisnika, ne znajući šta će se dogoditi. Pri tome ste apsolutno svjesni činjenice da to ne zavisi od vas, već od količine pića koju će neko popiti – rekla je ona. 

Njena majka je oslobođena optužbi jer je bilo riječ o samoodbrani, a slavnoj glumici je ona danas životni uzor i, kako ističe, najhrabrija osoba koju poznaje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti