Svijet ljubavi je pun dodira

Piše: Redakcija

Kopiranjem radnji sagovornika možete poslati jasnu poruku da vam je s tom osobom ugodno. Ovakva radnja može biti i znak empatije. Ako vas partner fizički privlači, najbolje ćete mu dati na znanje ako dlanovima lagano kosu zabacujete iza uha. Tako šaljete signal da ste spremni na romantičan ili prijateljski odnos.

No, ako on još ne govori otvoreno o vašem odnosu, evo načina na koji možete jednostavno pročitati njegove gestove.

Pokazuje dlanove

Već smo naveli da prilikom konverzacije pružanje ruku tako da su dlanovi okrenuti prema gore, znači da ga imate u šaci. Takva gestikulacija govori da on želi s vama ostvariti duboku emocionalnu vezu.

Previše gestikulira

On toliko maše dok s vama razgovara da vam lagani povjetarac mrsi kosu. Ako je vjerovati stručnjacima u govoru tijela – izvrstan je ljubavnik. Stručnjaci tvrde da su takvi tipovi najčešće vrlo darežljivi i pažljivi kada je riječ o vođenju ljubavi.

Drži vas za ruku

Ovo nije nikakvo revolucionarno otkriće koje i same niste već mogle protumačiti. Pokazuje svijetu da ste samo njegova. Muškarci koji partnericu nježno i ponosno drže za ruku žude za bliskom emotivnom vezom.

Na bedru, boku ili na leđima

Ako vas partner drži za jedan od ovih senzualnih dijelova tijela bez da je postepeno došao do toga, držanjem ili milovanjem ruke, znači da ga totalno i neporecivo seksualno uzbuđujete.

Gladi se po trbuhu

Takva gesta ukazuje da od vas želi čuti kako je on pravi kapitalni ulov, frajer bez premca. Takvi tipovi najčešće svoje osjećaje iskazuju djelima, a ne riječima. Ako želite da vam pokaže prave osjećaje, morat ćete prvo zadovoljiti njegov ego.

Sočan poljubac

Intenzivan poljubac koji traje duže od 10 sekundi znači da je vaš partner u glavi s vama vodio ljubav cijeli dan – kaže Audrey Nelson, autorica knjige o neverbalnoj komunikaciji među spolovima. Ovo vam je znak da će akcija u spavaćoj sobi biti vrlo intenzivna.

Liže usne

Muškarci koji pucaju od požude izgledat će kao da umiru od gladi, a upravo je i to slučaj, glad za vama. Stoga, ako uočite partnera kako se oblizuje dok vas gleda, znajte da vas žarko želi. Ako osjećate njegovo dah, on želi stvoriti fizičku povezanost. Stoga znajte da, ako je muškarac na udaljenosti manjoj od pola metra, želi voditi ljubav s vama.

Lako se nasmije

To je znak da se u vašem društvu osjeća opušteno i da može biti svoj, a time vam pokazuje svoje prave osjećaje i daje vam do znanja da razmišlja o vezi na duge staze.

Nježni poljubac u obraze

Ako u devet od 10 slučajeva vaš rastanak rezultira nježnim poljupcem u obraz, neka vam to bude znak da se muškarac želi brinuti o vama. No, pripazite jer to, također, može biti indikator da je nestalo strasti u vezi. No, mazi li vas po leđima i kosi, za njega ljubav i seks idu ruku pod ruku, a nježnim maženjem pokazuje koliko mu je stalo do vas. Takvi tipovi su pažljivi i u krevetu i u svakodnevnom životu, a vaše zadovoljstvo im je prioritet.

Kad žena šalje signale

Mnogi seksolozi mišljenja su kako žene, ustvari, uvijek učine prvi korak prema muškarcu. Žena će svom izabraniku pokazati lijep, nasmiješeni pogled, oblizivat će usne, napućiti ih, ili po svom tijelu lagano lupkati prstima. Mnoge se u blizini izabranog muškarca, kojeg bi rado zavele, nježno pomiluju po vratu ili licu. Neke se igraju svojom suknjom, lagano je zadižući. Ako im se u ruci nalazi čaša s pićem, one će lagano milovati njen rub. Njihov će hod biti uspravan i odlučan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti