Poznati na ljetovanju: Odmor vrijedan sjećanja

Piše: Redakcija

Da je špica sezone, dokaz su prepune plaže na najpoznatijim turističkim destinacijama. Mnoge zvijezde ostavile su iza sebe gradske vrućine, poslovne sastanke i pronašle formulu da odmor pretvore u iskustvo vrijedno pamćenja. Pjevačica Selena Gomez 27. rođendan je proslavila u Italiji. Tim povodom okupila je najbliže prijatelje s kojima je, osim u kupanju, uživala i u nezaboravnoj slavljeničkoj žurci. 

– Nekada jednostavno ne mogu da izrazim koliko sam zahvalna na svemu – napisala je ispod fotografije.

Pjevačica Nataša Bekvalac za odmor nije odabrala Jadran. Nakon brojnih obaveza i nastupa mir je pronašla na grčkom otoku Maykonos, omiljenoj destinaciji regionalnog jet-seta. Pamela Ramljak otkrila je da u čudesnom Dubrovniku najbolje uživa sa suprugom.

– Dubrovnik je grad koji me uvijek ostavi bez riječi – napisala je na svojim društvenim mrežama, podijelivši nekoliko porodičnih fotografija koje je napravila njena jača polovina.

Da ljubav zaista donosi sreću ljudima, svjedoči i jedno od najprepoznatljivijih TV lica Emela Burdžović, koja ovog ljeta blista u društvu momka Damira i kćerke Nađe. Put ih je ove godine odveo do Italije.

– Radost kakvu samo putovanja mogu priuštiti. Djeca. I dragi ljudi. Sve ostalo je jednostavno manje važno – napisala je ispod fotografije.

Našem radaru nije promaklo ni gdje ljetuje najmlađa zvijezda najgledanije serije u BiH „Elif“, koja se prikazuje na OBN televiziji, Isabella Damla Güvenilir. Popularna Elif s roditeljima odmara na Filipinima. Spas od vrućina i savršeno mjesto za igru pronašla je na prelijepim pjeskovitim plažama.

Godišnji odmor nije završen ni za Lionela Messija, jednog od najboljih fudbalera današnjice, ali je činjenica da broji posljednje dane na plažama, budući da se ove sedmice vraća pripremama s Kataloncima.  Nakon što je prvi dio pauze proveo na Karibima, odmor sa suprugom Antonelom Roccuzzo (31), i njihovo troje djece Thiagom, Mateom i Cirom nastavio je na Ibizi. Messi je ovog ljeta pazio na svaki detalj, i kad je riječ o skupim destinacijama, ali i luksuzu u kojem je njegova porodica uživala, međutim, čini se da je zaboravio kremu za sunčanje, budući da se fudbalu vraća preplanuo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti