Jennifer Aniston: Želim uhvatiti kormilo svog života

Piše: Redakcija

Iako se na naslovnici InStyle magazina našla se čak sedam puta, Jennifer Aniston ponovo je odabrala da bude dio njihovog najnovijeg, slavljeničkog izdanja, povodom 25. godišnjice izlaženja. U eseju, koji su za tu prigodu pisale slavne osobe, Jennifer Aniston otkrila je poprilično zanimljive detalje o sebi. Kazala je kako se nikada nije smatrala seks simbolom, nego djevojkom iz komšiluka.

– Biti bomba nije bilo nešto što me privlači. Uvijek sam smatrala da je seksi nešto prirodno, slatko, zabavno-  priznala je gostujući u magazinu InStyle .

Kako je sama priznala, kada gleda prošle naslovnice koje je krasila, osjeća se kao da lista školski godišnjak.

– Mogu reći da sam u ovom biznisu odrastala pred očima javnosti, a svi znamo koliko je pubertet težak. Pokušajte vi odrastati javno.

Pišući, kao i njene druge kolegice poput Angeline Jolie, esej za InStyle, Jennifer Aniston se prisjetila i serije koja ju je proslavila – ‘Prijatelja’ – rekavši kako niko od njih nije bio svjestan što se zaista događa niti kako će im se život svima promijeniti.

View this post on Instagram

“Looking back on all seven of my InStyle covers is almost like leafing through a yearbook. It’s surreal and cool to have these little memory markers of your career. I pretty much grew up in this business in front of everyone, and listen, puberty is awkward—just try and do it all publicly,” says Jennifer Aniston in our 25th anniversary issue. “It’s taken me this long to know what I’m capable of. I didn’t always know. I think I used to put a lot of that in the hands of other people. Now I’m taking ownership of it. And you know what? It feels really good.” Read her full story at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @michaelthompsonstudio; Styled by @karlawelchstylist

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

– Moja prva naslovnica bila je 1996. godine i to je bio veliki pothvat za mene. Bila sam nova u tome i nevjerojatno uzbuđena. Nisam nikada sanjala da će mi se tako nešto dogoditi. Sjećam se da mi je kosa bila kratka i da su stilisti napravili ‘wet look’ (mokri izgled kose, op.a.). Ipak, trebalo mi je neko vrijeme da se počnem ugodno osjećati pred kamerama. To prvo snimanje odigralo se u mojoj kući, stoga je to pomoglo da se opustim. Znam da sam pozirala i mislila: ‘Bože, moram naučiti kako se ovo radi’. Ništa od toga nije mi bilo prirodno, jer to nije bilo nešto na što sam navikla. No kada sam primila u ruke taj primjerak, bilo je nevjerojatno.

Godinama je gradila samopuzdanje, a sigurnom se počela osjećati tek kada je počela sa snimanjem ‘Prijatelja’.

– Kada gledam unazad imala sam neke epske kombinacije i to mi je uvijek zabavno prisjetiti se. Ima zapravo i pozitivnih stvari u tome što vam je cijeli život dokumentiran. Moraš uvijek izvući dobro iz lošega – kazala je i dodala:

– Zanimljivo je kako se u 20-ima nalaziš na toj cesti i ne znaš krajnju destinaciju, ideš gdje želiš, no mislim da i teško dođeš do cilja. S godinama nekako više počneš uživati u trenutku. Voljela bih usporiti vrijeme. Mirisanje ruža je podcijenjeno – ja želim gledati ih kako rastu. Danas imam osjećaj da sam odrasla te sam napokon shvatila ko sam zapravo. Trebalo mi je dugo da shvatim za što sam sve sposobna, to nisam uvijek znala. Mislim da sam većinu svog života provela prepuštajući se u ruke drugih, sada napokon želim uhvatiti kormilo svog života. I znate šta? Osjećam se odlično!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti