Nestašna princeza Charlotte zabavila publiku na tradicionalnoj kraljevskoj regati

Piše: Redakcija

AFP

Kao i svake godine tako su i ove Kate Middleton i princWilliam prisustvovali tradicionalnoj kraljevskoj regati, na kojoj prikupljaju sredstva za humanitarne organizacije. Na regatu su ove godine poveli i šestogodišnjeg princa Georgea i dvije godine mlađu princezu Charlotte, kako bi pratili ko će odnijeti pobjedu.

AFP

Kate je svoju dječicu dovela do prozora iznad pozornice gdje su se trebale dodijeliti nagrade pobjednicima utrke. Kada je došao trenutak da pozdrave publiku princeza Charlotte im je isplazila jezik, a vojvotkinja ju je pokušala u tome spriječiti, ali Charlotte je uspjela u svom naumu.

 AFP

Svi oni koji su prisustvovali ovoj regati slatko su se nasmijali zbog princezinog ponašanja, a čak se nasmiješila i njena majka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti