Sin Emine Jahović je napunio 11 godina, a ona mu je čestitala na presladak način

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtTR9QsnbB8/

Emina Jahović danas ima veliki razlog za slavlje, a svoju sreću podelila je i sa fanovima na Instagramu. Naime, njenom starijem sinu Yamanu je 11. rođendan. Pjevačica je prvo podijelila jednu fotografiju sa sinom, a potom na Instagram storyju dodala još fotografija koje prikazuju Yamanovo odrastanje.

– Uredu je, jer ja čuvam tvoja leđa i znam da ti čuvaš moja. Sretan rođendan mom sinu – napisala je Emina.

Pjevačica je i ranije isticala kako bi voljela da njeni sinovi odaberu svoj životni put bez bilo kakvog pritiska, iako je priznala da se potajno nadala da bi barem jedan od njih krenuo njihovim stopama. No, njen sin Yaman obožava sport pa pjevačica često objavi fotografiju ili video s njegovog treninga.

– Voljela bih da se bave sportom. Yaman je veoma vezan za skijanje i fudbal, a Yavuz pliva. Nisam neko ko će forsirati nešto što ne budu voljeli i u čemu se ne budu nalazili. Najbitnije mi je da rade ono što vole, jer jedino tada mogu biti uspješni. A ja kao majka, želim da im ostavim nešto na što će da budu ponosni i od čega će sutra moći da žive i da im ništa drugo ne treba. Tako da želim da ih obezbjedim, da budem uz njih i da rade ono što stvarno vole – kazala je Emina u intervjuu za naš magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti