Cameron Diaz: Više od pola svog života sam dala javnosti

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bt4XKqIlmLQ/

Američka glumica Cameron Diaz svoj posljednji film ‘Annie’ snimila je 2014., a tek četiri godine kasnije i sama je potvrdila da je odlučila otići u penziju i prestati snimati. Povodom 25. godišnjice izlaženja slavnog magazina InStyle, Cameron Diaz priznala je kako joj gluma niti najmanje ne nedostaje. Svoje razloge 46-godišnja glumica otkrila je upravo u najnovijem, slavljeničkom izdanju magazina InStyle, za koji je rekla:

– Slavu sam iskusila sa 22 godine, dakle od tada je prošlo 25 godina, i to je dug period. Ono kako ja gledam na sve to je da sam više od polovice svog života dala javnosti.

View this post on Instagram

“I started [experiencing fame] when I was 22, so 25 years ago—that’s a long time. The way I look at it is that I’ve given more than half of my life to the public. I feel it’s OK for me to take time for myself now to reorganize and choose how I want to come [back] into the world. If I decide to,” @CameronDiaz says in our September issue. “You know, I think the 40s are the best decade. You just get to be real with yourself, and you can also make necessary changes because you have the experience of looking back on four decades. You get to let go of giving a shit about anything. It’s such a relief.” More on returning to the spotlight on her own terms at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @camillaarmbrust; Styled by @rebeccarams

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Glumica je ostavila glumu po strani i posvetila se porodici, tačnije braku s 40-godišnjim Benjijem Maddenom, gitaristom benda Good Charlotte, za kojeg se udala 5. januara 2015. u njenom domu na Beverly Hillsu i to samo tri mjeseca nakon službenih zaruka.

Kako je otkrila za InStyle, brak s Maddenom najbolja je stvar koja joj se mogla dogoditi.

 – Moj suprug je najbolji na svijetu. On je nevjerojatan čovjek i savršen partner. On je predivan čovjek i to nije laž. Zahvalna sam što je u mom životu – kazala je te dodala kako trenutno uživa u stvarima u kojima može biti kreativna.

–  Osjećam se dobro što sam mogla uzeti neko vrijeme za sebe, u kojem želim samu sebe reorganizirati i pronaći način na koji se ovoga puta želim vratiti u svijet. Naravno, no i to je ako poželim. Gluma mi ne nedostaje niti najmanje.

Pročitajte još