Dakota Johnson napravila ogromnu promjenu u izgledu, no nisu svi fanovi oduševljeni

Piše: Redakcija

Glumica Dakota Johnson prošetala je crvenim tepihom u Hollywoodu kako bi promovirala novi film “The Peanut Butter Falcon”, no pažnju svih prisutnih je privukla jednim posebnim detaljem. 

Naime, glumica je već godinama prepoznatljiva po svom i ne toliko savršenom osmijehu te razmaku među zubima, a sada je to odlučila promijeniti. 

Pred paparazzima se smijala mnogo više nego inače jer je htjela pokazati svoj novi osmijeh bez razmaka. No, nisu svi fanovi na društvenim mrežama bili u potpunosti oduševljeni odlukom. 

“Probudila sam se i saznala da Dakota više nema razmak… Idem plakati dok opet ne zaspim”, napisala je jedna obožavateljica na Twitteru. “Je li tugovanje zbog Dakotina razmaka dovoljan razlog za izostanak s posla?”, napisala je druga. “Dakota više nema razmak među zubima i ja više nemam uzore”, zaključila je treća.

https://www.instagram.com/p/Bslwd6xFyG_/

Dakota se često šalila na račun svog osmijeha, a u intervjuu za Vanity Fair 2017. je pokazala i šta sve može stati između njenih zuba. Tako je pred kamerama provukla i kreditnu karticu.

Pročitajte još