Srušio se privatni avion pjevačice Pink

Piše: Redakcija

Privatni avion koji je prevozio članove tima pjevačice Pink, srušio se i zapalio nakon slijetanja u zračnu luku Aurhaus u Danskoj. Kako izvještavaju strani mediji u vrijeme pada aviona pjevačica nije bila u avionu i na sreću, nije bilo žrtava niti ozbiljnih povreda u nesreći. Glasnogovornica 39-godišnje pjevačice rekla je da je nesreću doživjelo desetak osoba, od kojih i njen menadžer Roger Davies i ostatak organizacijskog tima turneje.

View this post on Instagram

OSLO, NORWAY tonight!!!!

A post shared by P!NK (@pink) on

Avion Cessna 560XL zapalio se prilikom slijetanju u Dansku, gdje će Pink nastupati u sklopu svoje evropske turneje pod nazivom ‘Beautiful trauma’. Na svu sreću, ovu traumu su izbjegli zahvaljujući brzoj reakciji hitnih službi koje su ugasile požar.

– Pink nije bila u avionu, ali bio je njen menadžer i nekoliko članova ekipe koja je prati na turneji, no svi su dobro – izjavila je članica njenog tima, Kristin Svendsen, dok uzrok nesreće još uvijek nije poznat.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti