Heidi Klum podijelila prvu zvaničnu fotografiju s vjenčanja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsUPL1DDJTC/

Slavna manekenka Heidi Klum i muzičar Tom Kaulitz, u subotu su izrekli sudnonosno DA, a sada su podijelili i prvu fotografiju s vjenčanja. Za održavanje ceremonije izabrali su italijansko ostrvo Capri, gdje su u krugu najbližih članova prijatelja i porodice napravili slavlje za pamćenje.

Iako je par željio obaviti vjenčanje u strogoj tajnosti čini se da im to nije pošlo za rukom. Ceremonija vjenčanja upriličena je na luksuznoj jahti ‘Christina O’, koja je 45. najveća jahta na svetu, a sedmično iznajmljivanje ove jahte košta gotovo 700.000 dolara na kojoj su, do sada boravile mnoge svjetske zvijezde.

Jahta nudi brojne luksuzne sadržaje, između ostalog veliki bazen ukrašen mozaikom, heliodrom, kristalnu dvoranu, velnes centar, teretanu, bioskop, i može da primi do 250 gostiju. Poslije pompe oko vjenčanja i kad su se strasti sledle, danas je i sama manekenka na svom Instagramu objavila prvu zvaničnu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti