Želite znati koliko Severina, Nina, Rozga plaćaju pjesme?

Piše: Redakcija

Volimo slušati “Lolu”, “Tarapanu”, “Tsunami”, “More tuge”…, sve pjesme najvećih zvijezda ovih prostora napisali su autori iz Srbije. Na to ukazuje hrvatski Jutarnji list i otkriva koliko njihove zvijezde plaćaju svoje pjesme.

Jedan od najskupljih kompozitora Dušan Bačić, Jeleni Rozgi je napisao pjesmu “Tsunami”, a poznat je i po saradnji sa Nedom Ukraden, Severinom, Željkom Bebekom, “Crvenom jabukom”…Za ovog 28-godišnjaka kažu da je na estradnoj sceni u regiji jedan od najskupljih autora, koji pjesme naplaćuje i po 7.000 eura.

Toliko je navodno primio od Severine za uspješnicu “Tarapana” pomoću koje je lijepa Splićanka, po Bačićevim riječima, “razvalila” Balkan.

Severina već odavno odlazi u Beograd po pjesme. “Lolu” joj je napisao Aleksandar Milić, autor albuma Lepe Brene i Cece Ražnatović. Posljednja muzička saradnja, duet sa Sašom Matićem “More tuge” koštala ju je navodno oko 4.000 eura. Investicija se itekako isplatila jer je “More tuge” u prva 24 sata na YouTubeu skupio 785.000 pregleda, čime je postao regionalni hit singl u rekordnom roku.

Pjesma “Uno Momento” Filip Miletića i Miloša Roganovića koštala je navodno 3.000 eura. Kupci u Srbiji su i Nina Badrić, Maja Šuput, grupa “Karma”, Sandi Cenov, Martina Vrbos … Pjesme u prosjeku stoje između 1.000 i 4.000 eura, ali kada je u pitanju hit, te granice se pomiču naviše.

[nggallery id=621]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti