Maja Munda u šetnji sa sinom Makom

Piše: Redakcija

U najljepšoj, roditeljskoj ulozi već četiri mjeseca uživaju poznato TV lice Maja Munda i njen suprug Amar Dedović. Dječačić Mak razveselio je ne samo mlade roditelje već i njihove porodice, koji mu svakodnevno pružaju nesebičnu ljubav i pažnju.

https://www.instagram.com/p/BykCG4YhkLk/

– Onog trenutka kada sam ga ugledala sve se u mom životu promijenilo. Neopisiv je osjećaj kada shvatiš da to malo biće pripada tebi, da je dio tebe. Postala sam razumnija, organiziranija, stižem sve što prije nisam mogla, sve se usmjerava prema njemu – kazala je Maja za naš magazin.

Da itekako uživa u majčinstvu, Maja gotovo svakodnevno dokazuje na društvenioj mreži Instagram, gdje objavljuje fotografije s malenim Makom. Ponosna mama objavila je fotografiju iz šetnje sa sinčićem, te za kratko vrijeme dobila mnoštvo pozitivnih komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti