Novak Đoković još jednom nasmijao sve

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuGBmdkAfI0/

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković gostovao je u emisiji „Vice Sports“, a tamo je pričao o raznim temama. Iako je odavno poznato da teniser ne pije alkohol, otkrio je da se znao napiti dok je bio mlađi.

 

– Daš li si nekad oduška i u kakvom okolnostima se to događa? Stani, jesi li se ikad napio? – upitao je voditelj, a Nole je odgovorio:

– Ju, jesam! (smijeh) Jao, mama će ovo gledati… – rekao je Đoković pa rukom prekrio lice od srama, a u šaljivom tonu otkrio je o čemu je riječ.

– Jesam, napio sam se dok sam pio alkohol. Sada se napijam samo od ljubavi (smijeh) ili drugih stvari. Kada sam posljednji put pio alkohol? Godinama ne pijem bilo kakav alkohol. Ranije jesam i onda kao sportaš koji rijetko pije alkohol, a to je opće poznato, jedna čaša bilo čega ubaci “u mašinu” i ne znam gdje sam. Ako se to računa, imao sam puno takvih pijanstava. Ali, nemam… I toga se ne sramim jer to je sastavni dio mog životnog putovanja i naprosto težim k tome da idem ka ispunjenju nekih ciljeva, sportskih. Sada sam prestao tragati, a više biti. Manje vremena provodim u budućnosti, a više u sadašnjosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti