Stephen Hawking: Uloga zlikovca u filmu o Jamesu Bondu je idealna za mene

Piše: Redakcija

Stephen Hawking, 72-godišnji astrofizičar, u intervjuu za časopis “Wired” kazao je kako obožava komunicirati sa svijetom koji ga okružuje dodavši kako bi upravo on, zbog svog specifičnog kompjuteriziranog glasa, bio dobar izbor za posebnu filmsku ulogu.

-Moja idealna uloga bila bi ona zlikovca u filmu o Jamesu Bondu. Mislim da bi se moja kolica i glas sjajno uklopili u tu ulogu, rekao je Hawking koji je, osim kao vrhunski fizičar, poznat i po smislu za humor.

-Omogućili su mi govoriti uz pomoć sintesajzera govora iako su mi pritom dali američki naglasak. No, ipak sam ga zadržao jer se radi o mom zaštitnom znaku. Prije nego što sam izgubio glas, teško sam govorio i mogli su me razumjeti samo najbliži. Međutim, s kompjuteriziranim glasom otkrio sam da mogu držati popularno-naučna predavanja, rekao je prof. Hawking dodavši kako uživa u edukaciji javnosti o nauci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti