Slavni glumac optužen za zlostavljanje i izgladnjivanje kćeri

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Will Smith, prije nekoliko godina bio je meta optužbi zbog zlostavljanja i ne hranjenja kćerke Willow. Njegova supruga Jada za MailOnline otkrila je da je 2014., protiv nje i Willa podignuta prijava u Centru za socijalni rad.

Kako je kazala neko je nazvao Centar zbog fotografije na kojoj mlada Willow leži u krevetu s prijateljem Moisesom Ariasom, koji na sebi nije imao majicu. Jada je odmah odbacila sve optužbe i kazala kako se nije mogla ni nadati takvim morbidnim optužbama, te da je ovo najgora stvar koja joj se u životu desila.

View this post on Instagram

R.I.P. Rip

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

– Toliko smo toga preživjeli kao porodicaj, tako da je to jedna od stvari na kojima sam neizmjerno zahvalna. Držimo se zajedno i dajemo jedni drugima slobodu da govorimo iskreno i otvoreno – objasnila je Jada.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti