Prvi put u 23 godine: Otkazan Victoria’s Secret show

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Revija  “Victoria’s Secret” ove godine neće biti održana, prvi put u 23 godine. Nakon mnogih kritika i pada gledanosti organizatori su se odlučili na ovaj potez, a novo su zakazali tek za 2020. godinu. Ova nagađanja potvrdila je manekenka Shanina Shaik. 

– Nažalost, revija se ove godine neće održati. Nisam na to navikla jer svake godine u ovo doba treniram za anđelicu. Sigurna sam da će se u budućnosti nešto dogoditi. Sigurna sam da traže nove načine da naprave spektakl jer to je najbolji show na svijetu –  rekla je Shanina za “Daily Telegraph”.

Gledanost revije prošle je godine pala ispod brojke od pet miliona pa se buduća izdanja više neće prenositi na televiziji.

https://www.instagram.com/p/B0nqs96DgUN/

– Moda je biznis promjene. Moramo rasti, a s tim na umu odlučili smo promijeniti dosadašnji pristup – kazala je izvršna direktorica Leslie Wexner. 

Gašenjeovog showa na neki je način i kraj jednog poglavlja u pop-kulturi. Anđelice su godinama bile udarni seks-simboli, a angažman u ovom projektu djevojkama je redovito donosio zvjezdani status. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti