Ostvarila joj se najveća želja: Cameron Diaz trudna u 47. godini

Piše: Redakcija
 

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bt4XKqIlmLQ/

Slavna glumica Cameron Diaz će se, kako se šuška, uskoro ostvariti kao majka. Kako prenose strani mediji, Cameron (47) i njen sedam godina mlađi suprug Benji Madden nedavno su saznali da će dobiti dijete.

– Cameron je tokom intimne večere u svom domu objasnila svojim prijateljima da želi da zadrži detalje za sebe, ali da će uskoro ona i Benji postati roditelji – rekao je izvor za strane medije.

Glumica je nedavno sa suprugom viđena i u jednom restoranu, a prisutni su naveli da je izgledala krupnije nego inače, kao i da je djelovala veoma sretno i zadovoljno.

Cameron se za sada nije oglašavala ovim povodom, a prijatelj para navode da su njih dvoje počeli s opremanjem prostorija zijete, kao i da razmišljaju o imenu za bebu.

Cameron i Benji pokušavali su da dobiju prinovu od vjenčanja koje je bilo 2015. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti