Ipak nije Bradley: Lady Gaga ljubi drugog muškarca

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Lady Gaga prije šest mjeseci prekinula je zaruke s Christianom Carinom, a sada je izgleda krenula dalje i pronašla novu ljubav. Magazin “People” objavio je paparazzo fotografije snimljene u jednom restoranu na kojima se vidi da Gaga ljubi nepoznatog muškarca.

-Bili su sasvim blizu jedno drugoga dok su pričali, a zatim se počeli ljubiti. Ironično ili ne, sto im je bio smješten odmah uz cestu, pa joj čini se nije smetalo što je svi vide. Djelovala je zaista sretno u društvu tog muškarca – rekao je izvor. 

Ubrzo se saznalo da je riječ o audio inženjeru Danielu Hortonukoji je radio na pjesmama za Lady Gagu, Arianu Grande, Camilu Cabello, Justina Timberlakea i Brunu Marsa. Inače, 2013. godine vjenčao se s glumicom Autumn Guzzardi, no nije poznato jesu li još uvijek zajedno. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti