Da li je peto dijete na putu?

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo je osvojio nagradu Marca Leyenda koja mu je uručena u Madridu, no svi pričaju o nečem sasvim drugom. Naime, na pozornici mu se pridružila 25-godišnja zaručnica Georgina Rodriguez u pripijenoj haljini boji kože i vrtoglavim štiklama.

Španska ljepotica je tako otkrila zaobljeni stomačić i tako potpirila šuškanja o drugoj trudnoći sa svojim zaručnikom Ronaldom.

https://www.instagram.com/p/B0ibCCRgLmS/?utm_source=ig_embed

Budući da Georgina redovito vježba i zdravo se hrani, a svoju utegnutu figuru redovito pokazuje na društvenim mrežama, ove su fotografije izazvale razmirice među obožavateljima slavnog para.

Jedni su uvjereni da je manekenka trudna, a drugi da je za stomak prvenstveno zaslužna kombinacija zeznutog ugla fotografiranja i haljine koja se nabrala upravo na tom mjestu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti