Vjenčali se najkontroverzniji YouTuberi: Prijatelji im daju dva mjeseca

Piše: Redakcija

YouTuberi su postali jedni od najbogatijih influencera, ali nisu svi smatrani dobrim uzorom. Kad bi se birale najkontroveznije YouTube ličnosti, u finalu bi zasigurno bili Tana Mongeau i Jake Paul. Tim je više njihova veza zaintrigirala javnost. 

View this post on Instagram

never give up on your dreams, kids.

A post shared by tana mongeau (@tanamongeau) on

Nakon samo dva mjeseca veze, Jake i Tana su objavili zaruke, a vjenčali su se na nevjerovatno ekstravagantnom vjenčanju. 

Obožavatelji su odmah počeli sumnjati u istinu. Mnogi su tvrdili da je to samo još jedan bizaran PR potez po kojima su oboje poznati.

Naime, Tanina karijera obilježena je skandaloznim pokušajem festivala TanaCon koji se pretvorio u noćnu moru do te mjere da su zaoslenici Hitne pomoći morali intervenirati, a Jake Paul bio je u toliko skandala da ih je teško nabrojati sve.

 

Sasvim netipično vjenčanje

Vjenčali su se u tzv. ‘Jana’ mansionu, a oni koji su htjeli mogli su pratiti live prijenos svadbe za 50 dolara. Tana je prvo obukla šljokičastu vjenčanicu s čipkastim veom, zatim se presvukla u raskošnu haljinu bez naramenica, a Jake je nosio bijeli šešir, bijelo odijelo te crni kišobran.

Uskoro je izbila neobična tučnjava, a zatim ih je neko polio šampanjcem dok su bili na oltaru – sve je to odalo dodatni dojam da je planirano. Mladoženjin brat, jednako kontroverzan Logan Paul, za BuzzFeed je otkrio kako braku daje maksimalno mjesec.

Insajderi su otkrili kako su vjenčanje i zabava djelovali poprilično ‘jeftino’, a Tana i Jake su cijelo vrijeme sjedili ‘na tronu’ koji je bio posebno napravljen za njih. 

Najbolje od svega – pokupili su se nakon sat i po, a s lokacije su otišli odvojeno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti