Jessici Albi neko hakirao račun na Twitteru i objavio niz uvreda

Piše: Redakcija

Jessica Alba nesumnjivo je bila iznimno loše volje kad je danas ustala. Dok je 38-godišnja glumica spavala, neko joj je ukrao račun na Twitteru i zatim u njeno ime napisao niz vrlo ružnih objava. Možemo samo zamisliti devet miliona zbunjenih obožavatelja koji ne mogu vjerovati svojim očima dok čitaju rasističke i ostale objave. Naravno, Albin tim zadužen za Twitter ubrzo je reagirao i maknuo sve neprikladne objave, no ono što je svima ostalima najzanimljivije u vezi ovog događaja je da je zvijezda cijeli događaj zapravo prespavala.

Daleko najzabavnija objava na Twitteru vezana uz nemili događaj bila je ‘kad sam primijetila da svi pričaju o objavama Jessice Albe, nisam očekivala da ću ovo vidjeti’.

https://twitter.com/litgarlicdad/status/1155394270641229824

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti