Nicki Minaj brani dečka s bogatim kriminalnim dosjeom

Piše: Redakcija

Reperica Nicki Minaj stoji iza svog partnera nakon što su je mnogi napali zbog njegove kriminalne prošlosti. Muzičarka, naime, izlazi s Kennethom ‘Zoo’ Pettyjem, a nedavno se pročulo da bi mogla biti trudna zbog sumnjivih stihova u njenoj novoj pjesmi. 

– Kad je osoba s nekim ko ju je volio i prije nego što je imala kintu u džepu, kako to ne razumiješ? Kako ne razumiješ sreću? – rekla je Nicki za vrijeme Queen Radio emisije. 

– Kako se usudite pričati o niskim standardima? – dodala je 36-godišnjakinja i objasnila kako zna prioritete u svojoj vezi i da je sretna s Pettyjem. 

– Istina je, novac mi ne može kupiti sreću i dobar seks – dodala je.

View this post on Instagram

#Brrratatatat

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Još 1995. godine Petty je osuđen za pokušaj silovanja 16-godišnje djevojke zbog čega je dobio kaznu zatvora u trajanju od 18  do 54 mjeseci, ali ne zna se koliko je tačno odslužio.

Iz tog je razloga registrirani seksualni prijestupnik na području New Yorka. Petty je također odslužio sedam godina zatvora od deset godina određene kazne nakon što je priznao krivnju za ubistvo bez predumišljaja 2002. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti