Porodični odmor Zvjezdana Misimovića

Piše: Redakcija

Legendarni Zvjezdan Misimović svoju karijeru počeo je u Minhenu gdje je i rođen, te je kao pionir 2002. godine postao član drugog tima Bayerna, a već naredne godine postigao je 44 gola i odigrao preko stotinu utakmica. Od tada je počela njegova fudbalska karijera.

Zvjezdanova karijera ispisana je zlatnim slovima i protkana isključivo uspjesima. Nikada svoj život nije bojio skandalima. Porodičan je čovjek kojem su supruga Stefanija, s kojom je u braku 15 godina, i djeca na prvom mjestu.

– Supruga i ja samo dugo zajedno, a danas su možda takvi brakovi i veze rijetki. Uvijek sam znao, kad sam odsutan, a to je bilo mnogo puta, živio sam, npr., tri i po godine u Kini, da se na nju mogu osloniti i da će kod kuće ići sve po planu i biti u najboljem redu – kaže Zvjezdan za naš magazin. 

Vrijeme je odmora, pa se porodica Misimović odlučila posjetiti Tursku, i ohladiti se od gradske vreline. U nastavku pogledajte fotografije s odmora: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti