Vojvode od Sussexa na meti kritičara: Komšije im prave problem

Piše: Redakcija

AFP

Vojvode od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle ponovo su se našli na meti kritičara i to sve zbog svojih nezadovoljnih komšija, među kojima su mnogi i zaposleni u kraljevskoj porodici, prenosi britanski The Sun. Izvor za ovaj medij otkrio je kako su njihove komšije bjesne zbog ponašanja Meghan Markle, te da se na ovakav način nije ponašala ni sama kraljica.

https://www.instagram.com/p/BzQ4ZhaH-Kk/

Navodno je ovaj kraljevski par donio odluku za ljude koji žive u njihovom komšiluku, u kojima im, u slučaju da sretnu kraljevski par u šetnji, strogo zabranjuje razgovor s njima, diranje njihovog psa ili da im nude usluge čuvanja malenog Archieja.

https://www.instagram.com/p/BzGU0gKH1Uc/

– Nikad nismo čuli ništa slično. Svako ko živi na imanju ujedno i radi za kraljevsku porodicu i zna se ponašati s poštovanjem. Ovako nam nešto nikad nije rečeno za kraljicu, ona je jako sretna kad je ljudi dođu pozdravit – objasnio je izvor.

https://www.instagram.com/p/BzRKUO8Hs1N/

Međutim, nakon što su sporne informacije procurile u medije, iz palače su se oglasili negirajući navode te objašnjavajući kako kraljevska porodica nije dala takve niti slične upute.

 

Pročitajte još