Slavna glumica zbog fizičkog napada na kolegicu ostala bez uloge

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata glumica Faye Dunaway u predstavi “Tea at five” tumači lik filmske dive s najviše osvojenih Oscara, Katherine Hepburn, u svoje vrijeme poznate po oštroumnosti, otmjenosti i žestokoj nezavisnosti. No, čini se da je ovaj put otišla predaleko u svojoj nezavisnosti i oštrim osobinama.

Naime, neprimjereno ponašanje ju je ostavilo bez uloge. Zaposlenici koji s njom rade optužili su je za opasno ponašanje, a navodno je i udarila ženu koja joj je pokušavala nagoditi periku.  Prije toga je izazivala svađu, verbalno vrijeđajući zaposlenike. Oni su nakon toga dali izjavu, kako strahuju za svoju sigurnost. 

Faye je i ranije pravila probleme. Kasnila je i po dva sata na probe, kreativnom timu oko sebe ostavljala ljutite poruke u bilo koje doba dana i noći, a bježala je od svega što je bijelo pa je svima branila nositi odjeću te boje na probe, piše “NY Post”. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti