George Clooney ima još jedno vanbračno dijete?

Piše: Redakcija

AFP

Prema pisanju Business Timesa, poznati glumac George Clooney ima još jedno dijete, petogodišnju kćerku koju je dobio dok je bio u vezi s bivšom djevojkom, manekenkom Stacy Keibler. Oni su bili u vezi od 2011. do 2013., nakon čega su upoznali svoje sadašnje supružnike. Naime, Clooney se oženio advokaticom Amal Alamuddin u septembru 2014. i s njom je kasnije dobio blizance Ellu i Alexandera.

Glumac je navodno saznao da ima još jednu kćerku kada mu je na kućnu adresu stiglo anonimno pismo u kojem se od njega traži DNK analiza kako bi se utvrdilo očinstvo. 

Business Times piše da je to pismo izazvalo brojne trzavice u odnosu s njegovom suprugom Amal.

Kruže glasine i da su se George i Stacy viđali i nakon što su upoznali sadašnje supružnike. Stacy Keibler je trenutno u braku s Jaredom Pobreom, s kojim ima navodno  dvoje djece, jednogodišnjeg Bodhija i petogodišnju Avu.

No, gledajući porodične fotografije, ne možemo ne primijetiti koliko malena Ava liči na Jareda pa se vjerovatno radi o još jednom traču. Clooney se o cijelom slučaju nije izjasnio i trenutno uživa sa suprugom na odmoru u Italiji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti