Njihova ljubav bila je kao iz filma: Oglasio se bivši dečko preminule misice

Piše: Redakcija

Za ljubavnu priču preminule srbijanske misice Dijane Milojković i njenog bivšeg dečka Stefana Karića često se govorilo da je filmska. Naime, dok se Dijana borila s opakom bolešću, koja je joj dijagnosticirana kada je imala samo 27 godina, Stefan joj je bio najveća podrška. On je to pokazivao malim i velikim gestama, a srbijanski mediji su najviše govorili o tome da je Stefan Dijanu u momentu kada je zbog bolesti obrijala glavu, podržao tako što je i on učinio isto.  

– Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga – napisala je Dijana jednom ispod zajedničke fotografije. 

Njoj u čast Stefan je istetovirao njen lik, a tu tetovažu i danas nosi na svom tijelu. 

Iako su, tokom njenog života, okončali romansu Stefan se na društvenim mrežama oglasio povodom njene smrti. 

– Imala je ona i previše problema. Samo eto, nekim čudom ih je kontrolirala i zadržavala u sebi. Ponekad se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, te je rijetko ko mogao naslutiti da joj nešto fali. Bila je uvjerena da kad tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba. Borbeno, sa stilom kraljice – napisao je on. 

No, to svakako nije sve. Naime, on nije krio ni to koliko mu je Dijana značila. 

– Hvala ti na svim danima provedenim s  tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć. Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti, vidimo se u nekom drugom životu sigurno. I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe. Počivaj u miru Dijana moja – napisao je on. 

View this post on Instagram

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja 🙏🏼 Zauvek tvoj Stefan! ❤️💯🌎🌟🐬🖇🦁🍀👑😍❣️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Podsjećamo, Dijana je preminula prije dva dana, a poslije duge i teške bolesti. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti