Otkriven razlog zbog kojeg su napustili palaču: Evo šta kraljica nije dozvolila da Meghan uradi

Piše: Redakcija

Nije tajna da britanska vojvotkinja Meghan Markle često krši kraljevska pravila, a strani mediji pišu i o tome da nije baš u najboljim odnosima s ostatkom porodice. Mediji su pisali da je, navodno, u svađi s vojvotkinjom Kate, te da je to jedan od razloga zbog kojeg su Meghan i Harry odlučili da se isele  iz Kensingtonske palače u Frogmore Cottage. No, sada je otkriven još jedan razlog koji je, navodno, doprinjeo ovoj njihovoj odluci. 

Naime, iako se često piše da je Meghan miljenica kraljice Elizabethe, izvor je za britanske medije otkrio da je kraljica vojvotkinji zabranila da usvoji dva psa i dovede ih u palači. 

– Kraljica joj je rekla da radi šta god hoće, ali da psa drži što dalje od palače – rekao je izvor. 

Naime, on je dodao i to da se Elizabetha odlučila na ovaj korak zbog činjenice da njeni psi, a poznato je da kraljica ima nekoliko korgija,  ne reagiraju dobro na druge životinje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti