Nakon stresnog životnog perioda Nataša Bekvalac vraća se u rodni grad

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac nakon stresnog životnog perioda svoj mir je pronašla u Novom Sadu, svom rodnom gradu.

– Ja sam se energetski potpuno promenila. Prvo mi je bila potrebna promena, jer verujem u energiju i htela sam da izađem iz objekta. Bukvalno sam odlučila da to bude sutra. Odmah dva kofera, moja deca, ja i ćao. Došla sam kod svojih mame i tate, bukvalno sam se vratila u svoju devojačku sobu sa dvoje dece (smeh). Zbog dece mi je bilo najpraktičnije i najlepše. Za sada smo u Čeneju, bićemo tamo do 1. septembra, jer će nam tada biti gotov stan u Novom Sadu – ispričala je Nataša u emisiji“ Premijera – Vikend specijal“.

View this post on Instagram

Ne znam kako da počnem …imam potrebu da rečima iskažem zahvalnost svim mojim divnim ljudima koji su radili na muzičkom projektu 'DODJI MAMI'…Prvo hvala @cobi.v što si takav car i inovator, sve što si rekao bio si u pravu,sledeću idemo još smelije😂..hvala @brajamusic_official na svemu što godinama činiš za mene ,kumić moj❤…hvala @kristinabekvalac što si idejni tvorac svega što radim i što nikada ne izgledam kao socijalni slučaj kada sam u tvojim rukama❤ @tanjamrkic hvala ti sto si moja desna ruka,moj producent moj pr,moj razum(ona ima šecer) hvala @dragankecman što si moj najbolji drugar što si moja jača polovina,obećavam da ću te više slušati i neću više praviti sra'ja 😂😂😂 hvala @ljubba što si drugar,što si napravio ovako divan spot ,tek smo krenuli🥳… hvala @stshism što me učiš da volim sebe i što moj pokret konačno liči na pokret😂😂😂na svim koreografijama ,najbolje tek sledi#nisamsama I ono najvažnije…hvala mili moji ljudi i što ste prepoznali svu ljubav ,energiju ,kreativnost ,ludost utkanu u pesmu DODJI MAMI …gde reci prestaju muzika progovara…malo drugačija muzika ali moja🥳🥳🥳🥳🥳volim vas❤…Hvala @svejekei …sve zene zaljubise se u tvoj glas u pesmi 🥰…hvala @__luxonee i za malu plavu i za DODJI mami…sjajnia ste ekipa🥳😎🎧🎉… @drvurdelja …doktore…hvala ti što me uvek napraviš na lepoticu😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pročitajte još