Halid Bešlić otkrio ko su osobe koje jedva čeka da vidi

Piše: Redakcija

Poznati bh. pjevač Halid Bešlić radi punom parom, a njegov novi album bi trebao izaći ove jeseni. No, to svakako nije nešto čemu se Halid najviše raduje. Naime, slavni pjevač je za hrvatske medije otkrio da jedva čeka da mu dođu sin Dino, snaha Mahira i unuci Lamija i Belmin Kan, koji su se zbog snahinog posla preselili u Offenbach. 

– Ne mogu dočekati august. Još sitno brojim do dana kada će se sin, snaha i unuci vratiti iz Njemačke. Tada ćemo na porodični odmor u Makarsku. Jedva čekam da ih zagrlim i da se ludiramo po moru – rekao je on za 24sata.hr. 

Naime, poznato je da je Halid izuzetno vezan za svoje unuke  koji su, dok su bili u Sarajevu, živjeli u stanu do njegovog. 

– Moji unuci. Oni su broj jedan. To je moj svijet. Muzika mi je bila bitna, naravno, to je moj posao, i pjesma je pjesma, ali je porodica porodica. Ona mi je uvijek bila prioritet –  rekao je on u jednom od itervjua za naš magazin. 

Kompletan intervju u kojem je Halid govori o porodičnom životu i odnosu s unucima čitajte ovdje

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti