Zaručili se poznati glumci: Zbog ljubavi je uradila ono što je rekla da nikada neće

Piše: Redakcija

Glumački par Joaquin Phoenix i Rooney Mara vjerili su se nakon tri godine veze, prenosi “UsWeekly”. Naime, šuška se da su se vjerili još u maju ove godine, a tajnu je sada “otkrio” prsten na njenoj ruci. 

Podsjećamo, njih dvoje su se upoznali 2013. godine na setu filma “Her”, a vezu su započeli tri godine kasnije. Svoju vezu su javno potvrdili kada su se pojavili na Filmskom festivalu u Cannesu 2017. godine. O tome koliko se vole možda najbolje svjedoči činjenica da je Rooney zbog svog partnera uradila nešto za šta je rekla da nikada neće. 

– Rooney je presretna u vezi i zbog njega se odlučila na korak koji je rekla da nikada neće učiniti. Rekla je da nikada neće živjeti u Los Angelesu, ali je to zbog ljubavi porekla. Svi su znali da je u pitanju ozbiljna ljubav jer je ona uvijek isticala kako mrzi Los Angeles – rekao je izvor blizak paru. 

Slavni glumci se povodom vjeridbe još uvijek nisu oglasili, te je nepoznato kada planiraju da se vjenčaju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti